ITALIAANSE HANDGEMAAKTE HARRIS SCHOENEN

Harris een mooi Italiaans merk uit 1913 en maakt al voor ruim 100 jaar comfortabele en unieke schoenen.

De schoenen van Harris zijn in 1 woord te omschrijven als uniek. De schoenen worden gemaakt van verschillende kleuren en unieke soorten leer, zoals bijvoorbeeld, palingleer.

De schoenen worden met de hand gemaakt en er zit veel liefde en passie achter. Ondanks dat de schoenen een eigenzinnig uiterlijk hebben, zijn ze speciaal gemaakt voor de echte liefhebber van originele items.

Kwaliteit van Materialen

MEESTERWERK DOOR DE SCHOENMAKERS

De Harris schoenen zijn niet alleen ontstaan uit de ervaring van de beste schoenmakers, maar vooral uit de passie voor een oud ambacht dat, ondanks de voortdurende stilistische evolutie, een kunstvorm is geworden.

Unieke schoenen, geheel met handgemaakt door meester schoenmakers die zich met passie en zorg dagelijks inzetten voor de verbetering van het eindproduct.

De processen worden volledig binnen het bedrijf uitgevoerd met een maniakale aandacht voor elk detail: de ontwerp- en planningsfase van de nieuwe modellen, de keuze van natuurlijke materialen en het exclusieve gebruik van hoogwaardig leer, de speciale afwerking die volledig met de hand is gemaakt met bijzondere zorg voor natuurlijk en kostbaar leer, waardoor nuances van kleur worden gecreëerd door het gebruik van wassen en crèmes direct op de bovenkant om een uniek product te verkrijgen.

Heren Harris schoenen

In verschillende kleuren verkrijgbaar

Op zoek naar Harris schoenen in de Sale?