Het Deense merk Ilse Jacobsen is een wereldwijd succes en verkrijgbaar in wereldsteden als New York, Berlijn, Londen, Stockholm, Amsterdam en Tokio. Meer dan 1500 winkels over de hele wereld verkopen de kleding.

Bij Taft hebben we een ruim assortiment aan slippers, schoenen en pantoffels van Ilse Jacobsen. Vind uw favoriet in onze collectie en bestel online of kom langs in een van onze winkels.

Het verhaal achter Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen is een ondernemer en ontwerper uit het Deense Hornbaek, waar ze veel te maken had met regenachtig weer. Omdat zij de stijlloze regenlaarzen zat was, ontwierp Ilse een eigen collectie regenlaarzen, die stijlvol, functioneel en comfortabel zijn en zowel voor het stadsleven als voor in de natuur te dragen.

Ilse begon in 1993 haar eerste winkeltje in Hornbaek, waar zij haar handgemaakte regenlaarzencollectie verkocht, toen nog in slechts tien stijlen. Tegenwoordig zijn de laarzen in meer dan honderd verschillende variaties te koop. Niet veel later ontwierp zij ook een regenjassen collectie.

Het is niet bij alleen regenlaarzen en jassen gebleven. Ilse heeft ook een uitgebreide collectie met slippers, instappers, kleding, een verzorgingslijn en zelfs bloemenwinkels. In Hornbaek is zelfs een spa en restaurant geopend genaamd Kurbadet. Volgens Ilse is dit nog lang niet alles en is zij bezig met nog veel meer nieuwe ideeën.

Onze Ilse Jacobsen collectie

Bij ons kunt u terecht voor de CHEERFUL01 slippers en TULIP instappers. Onze Ilse Jacobsen slippers en instappers zien er niet alleen stijlvol uit, maar ze hebben ook nog eens een bijzonder fijne pasvorm en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De slippers hebben een masserend voetbed en een flexibele zool die voorkomt dat je minder snel uitglijdt. De instappers hebben een verend voetbed waardoor je er uren op kunt lopen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is heel belangrijk voor Ilse Jacobsen. Bij de productie in Denemarken wordt gebruik gemaakt van groene energie en een zero waste policy. Dit houdt in dat producten hergebruikt worden. Items die ze niet meer gebruiken, worden gedoneerd aan het Rode Kruis in Denemarken.

Mensen in nood krijgen de kleding toegestuurd en zoworden er geen dingen weggegooid. Het merk draagt hierbij zijn steentje bij aan een betere wereld.

Koop uw Ilse Jacobsen schoenen bij Taft

Wij hebben een grote hoeveelheid damesschoenen en slippers in vele kleuren. Bekijk onze producten online en bestel het eenvoudig online of kom langs in een van onze winkels in Amsterdam, Haarlem of Zaandam. Onze experts helpen u daar graag met professioneel advies aan uw ideale schoen.