DAMES HOMEHEREN HOMESaleMERKEN HOME PAGEWinkels van Taft Shoes HOME

Online Herenschoenen & Damesschoenen koopt u bij Taft Shoes

Bent u op zoek naar mooie en bijzondere damesschoenen of herenschoenen? Stop dan met zoeken en shop online bij Taft Shoes. U kunt ook natuurlijk naar één van onze winkels gaan. Wij hebben een schoenenwinkel in Amsterdam, een schoenenwinkel in Haarlem en een schoenenwinkel in Zaandam. In onze schoenenwinkels kunt u terecht voor advies, maar beleeft u ook de sfeer van de vele schoenen die wij verkopen.

Damesschoenen

Voor damesschoenen bent u bij het juiste adres. Wij hebben genoeg keus aan damesschoenen zoals cowboylaarzen, enkellaarsjes, pumps, sneakers, laarzen of veterboots.

Herenschoenen

Ook voor herenschoenen bent u bij het juiste adres. Wij hebben genoeg keus aan herenschoenen zoals cowboylaarzen, enkellaarzen, veterschoenen, sneakers, gespschoenen of bikerboots.

Merken

Taft probeert zoveel mogelijk bijzondere en mooie merken te verkopen zoals Sendra Boots, Dr. Martens, New Rock, Panama Jack, Harris, Premiata, A.S. 98 of bekijk al onze merken.

Tone of Voice

TAFT is eigenzinnig en wij doen het net even anders dan de andere schoenenwinkels. Door vastberaden te zijn in de keuzes die wij maken zorgt het ervoor dat TAFT origineel en echt is. Authentiek in haar kunnen en willen zodat de klant altijd tevreden in een schoen stapt. Bekijk ook onze reviews van onze klanten.