Zilveren Dr. Martens

Hey allemaal, welkom bij weer een nieuwe blogpost op de website van Taft. Vandaag weer een nieuwe outfit met een paar dr. Martens.

Outfit Dr. Martens veterboots Taft Shoes

Zoals je misschien al wel gemerkt hebt ben ik dol op dit soort schoenen. Ze passen echt overal bij en kunnen je look een stoere twist geven.

Vandaag draag ik de metallic zilveren dr. Martens. Hoe gaaf zijn deze? Je ziet dit seizoen weer enorm veel metallics terugkomen in schoenen maar ook in kleding. Het is dan ook een leuk idee om je zilveren schoenen te combineren met eenzelfde soort jasje. Voor jou iets teveel? Dan kun je inspiratie halen van mijn outfit. Vandaag heb ik voor een meer basic, maar wel kleurrijke look gekozen.

Ik heb een basic spijkerbroek aan waar de laarsjes goed bij passen gecombineerd met een groen T-shirt wat helemaal in de sfeer van de foto past! Om net mijn outfit wat spannender te maken draag ik een warme roze jas waarmee de outfit compleet is.

Dr. Martens dames veterboots zilver
Dr. Martens Dames Veterboots Zilver
€ 169.90

P.S heb jij nog een paar Taft schoenen waarvan je niet weet hoe je ze moet combineren? Stuur een berichtje en wie weet komen ze snel voorbij in een van mijn volgende blog posts.

Bedankt voor het lezen en ik hoop je volgende week weer terug te zien! Een kleine hint… het heeft iets te maken met tijgerprint!

Deel dit artikel: