Taft Shoes Muiltje

Bij deze de nieuwe blogpost met een van mijn persoonlijke favoriete schoenen, ze zijn heel gaaf!

Taft Shoes Muiltjes in Goud

Hi allemaal,

Leuk dat je weer terug bent voor een nieuwe blogpost van TAFT. Na heel wat leuke reacties over de tijgerprint mocassins deze week een soort zelfde schoen maar in een andere versie.

Deze week de gouden muiltjes. Deze zijn extra speciaal doordat ze gevoerd zijn met een vacht binnenin. Hoe speciaal en gaaf is dit? Door deze toevoeging zijn ook deze schoentjes gewoon makkelijk te dragen met de koudere dagen! De schoenen pimpen je hele outfit op en je hebt tegelijkertijd warme voeten.

Maar hoe draag je deze muiltjes? Vandaag draag ik ze onder een spijkerbroek, dit vind ik een mooie combinatie met het goud. Deze tijgerprint blouse kleurt ook leuk bij het geheel, en ik ben persoonlijk dol op printjes! Het geheel maak ik af met een classy mantel in een beige kleur, iets wat eigenlijk iedere vrouw wel in haar kast moet hebben.

Deze schoenen zijn een echte favoriet van mij: ze zijn net wat anders dan een normaal muiltje maar toch nog makkelijk te combineren. Op welke manier draag jij muiltjes het liefst?

taft shoes dames muitljes gevoerd goud
Taft Shoes Dames Muitljes Gevoerd Goud
€ 109.90
Deel dit artikel: