Poelman Veterboots

Vandaag is het tijd voor een blogpost met een paar laarsjes die voor iedereen makkelijk te dragen zijn.

Poelman Zwarte Veterboots

Namelijk deze zwarte veterlaarsjes van Poelman. Ze zijn van lakleer, maar wel zwart: dus je kunt ze makkelijk combineren. Een perfecte schoen die iedereen wel in zijn kast zou moeten hebben!

Vandaag draag ik een simpele zwarte skinny jeans bij deze laarsjes. Daarop draag ik een trui in een felle blauwe kleur. Doordat de rest van de outfit rustig is, kan ik dit makkelijk hierbij combineren. Ik maak graag mijn outfit wat persoonlijker met speciale items. Hierbij draag ik een zelfontworpen tasje, in leopard print. Dit is een heuptasje, die weer helemaal zijn intrede heeft gemaakt in het modebeeld. Een leuke toevoeging kan een hoedje zijn zoals deze zogenoemde sailor cap.

Ik was al gek op de witte variant van dit laarsje, maar de zwarte zijn ook echt te gek. De schoenen zijn leuk voor in de winter maar ook straks in de lente en zomer, op bijvoorbeeld een festival met een leuk jurkje gecombineerd.

Nu ben ik benieuwd naar jouw voorkeur! Zou jij voor de witte of zwarte variant gaan? Ik ben in ieder geval helemaal verkocht! Je kan je voorkeur mailen naar fashion@taft.nl.

Deel dit artikel: