Poelman Sneakers

Een nieuw modeseizoen breekt weer aan: herfst winter 18/19.

Poelman sneakers

Hi allemaal,

wat leuk dat jullie weer terug zijn voor een nieuwe blogpost.

De vakantie is inmiddels alweer bijna voorbij, wat ook betekent dat er weer een nieuw modeseizoen aanbreekt: herfst winter 18/19. Een nieuw seizoen brengt natuurlijk ook nieuwe trends met zich mee op schoenen gebied.

Een aantal trends die we dit seizoen heel veel gaan zien zijn bijvoorbeeld… Cowboylaarzen! De cowboylaars doet dit seizoen weer echt zijn intrede, gelukkig heeft Taft een groot aanbod aan verschillende cowboylaarsjes om zo de perfecte variant voor jou te vinden. Ook ga je veel croco print items zien, dit zagen we al in de vorm van tassen maar nu ook in schoenenland. De dad sneaker was afgelopen zomer al een grote hit, deze gaat (gelukkig) nog door deze herfst en winter. Vandaag draag ik weer een variant hiervan, een van mijn favoriete trends van dit seizoen.

Ik draag de dad sneakers met platform zool van Poelman. Deze is helemaal wit, waardoor hij eindeloos te combineren is. Deze schoen is er ook in het zwart, wat ook een goede aanvulling is op jou winter garderobe. Probeer het ook eens met een sokje (met print of kleur) voor een cool effect. Vandaag draag ik deze met een tof pak, wat ook een goede aanvulling is op je garderobe aankomend seizoen. De kleuren van dit pak zijn perfect voor de herfst, groen, wit en een klein tintje bordeaux rood.

Ga snel naar een van de Taft winkels om jou favoriete dad sneaker voor de herfst/winter uit te zoeken, of bekijk het hele aanbod online of in de app. Zie ik jou snel weer bij een nieuwe blogpost?

poelman dames sneakers wit
Poelman dames sneakers Wit
€ 99.90

Volg Taft ondertussen voor updates op Instagram: https://www.instagram.com/taftshoes!

Bekijk ook eens de zwarte sneaker van Poelman?

Deel dit artikel: