Lakleren Witte Veterboots

Hey allemaal, welkom bij weer een nieuwe blogpost met weer een nieuw paar schoenen. Deze keer heb ik de halfhoge veterboots van Poelman aan.

Outfit Poelman veterboots Taft Shoes

Deze vielen mij gelijk op door de witte kleur en het materiaal, namelijk lakleer. Patent leather, oftewel lakleer is namelijk dé leersoort van deze winter. Je ziet veel bikerboots, loafers, chelsea boots, sneakers en enkellaarsjes in lak. Draag ze met andere items van lak, zoals een lakleer rokje of jasje. Iets te heftig naar jouw smaak? Combineer ze met basic items in zwart of wit en je zit altijd goed.

Zo droeg ik een paar blogberichten terug een lakleren broek, en nu deze laarsjes. En hoe leuk is het dat ze wit zijn in plaats van zwart? Hierdoor vallen ze meteen op!

Deze look bestaat uit een gebreide groen/blauwe trui. Deze trui valt aan een kant van de schouder af waardoor je een speels effect krijgt. Verder draag ik deze zwarte broek met stippenprint. Dit past perfect bij de witte lakleren veterbooty die goed uitkomt op de broek. Doordat de veterbooty zwarte zolen en veters heeft is hij makkelijk te stylen met een zwarte broek. Wil je all-the-way gaan? Combineer hem dan met een lakleren broek voor een cool effect. In de zomer is dit veterbooty bijvoorbeeld ook leuk onder een jurkje. Zo geef je een casual of vrouwelijke look gelijk een stoere touch.

Zelf ben ik dol op lakleer, heb jij al een lakleren item in jouw garderobe?

Poelman dames veterboots wit lak
Poelman Dames Veterboots Wit Lak
€ 99.90
Deel dit artikel: