How to Style Winter

How to Style voor Herst-Winter 2018

3 manieren om de perfecte winterboot te stylen

Het is weer tijd voor een nieuwe blogpost, vandaag laten wij je in ‘How to style’ zien hoe je de perfecte winterboot op 3 verschillende manieren kunt combineren, om zo voor jou de perfecte look te vinden.

Ieder seizoen is het weer een zoektocht naar de perfecte schoen voor het aanwezige seizoen. In de zomer kun je kiezen voor een luchtig sandaaltje of slippertje, maar voor de winter is het belangrijk om te investeren in een paar goeie boots. Je hebt in Nederland nou eenmaal een paar goede schoenen nodig die bestand zijn tegen ons winterweer. Gelukkig hebben wij bij Taft genoeg fijne boots om jou de winter door te helpen: denk aan cowboy boots, veterlaarzen of bikerboots. In deze blogpost hebben wij gekozen voor de perfecte enkellaarsjes van Mjus.

Mjus damesschoenen en herenschoenen

Kort over MJUS

De Handtekening van het merk Mjus is rauw en elegant. Elke schoen is zeer gedetailleerd en met de hand beschreven en afgewerkt. Ze creëren met hun schoenen een eigen en onderscheidende look door te spelen met contrast en texturen. De schoenen krijgen hierdoor een ruw randje, maar altijd op een subtiele en vrouwelijke manier.

How to Style met MJUS eerste look

In de eerste look hebben wij de laarsjes gecombineerd met een donker geruit pak. Ruitjes zijn helemaal hot dit seizoen en met een pak (bestaande uit een blazer en pantalon) ben je super snel en makkelijk klaar. Combineer het met een turtleneck, dit kan in verschillende kleuren, en een paar accessoires. De look wordt nog wat specialer gemaakt door de toevoeging van het slangenprint tasje, wat je ook veel ziet dit seizoen.

How to Style met MJUS tweede look

De tweede look is een echte comfortabele, maar toch fashionable look. De boots zijn gecombineerd met een wijdvallende jeans en een heerlijke wintertrui. Draag hierbij een faux fur jas in een leuke print en maak wederom de outfit af met wat leuke accessoires.

How to Style met MJUS derde look

Last but not least: nog meer ruiten! Deze look is wat gewaagder, maar des te leuker. Hierbij zijn twee ruiten gecombineerd in verschillende kleuren. De puffer jas houdt je warm deze winter, net zoals de beanie.

Dit was de blogpost over de perfecte winterboots. Bekijk vooral ons hele assortiment boots op onze site en volg ons op Instagram voor inspiratie.

Deel dit artikel: