Reviews

Sumeyra Bahadir 08-09-2018

Susanna T. 24-08-2018

Mein Lieblingsort, aber leider habe ich diesmal nichts gefunden. Schade. Ich komme bestimmt wieder ???? to?ler Service, nettes Personal, gute Ware. Danke

A Google User 24-08-2018

Mein Lieblingsort, aber leider habe ich diesmal nichts gefunden. Schade. Ich komme bestimmt wieder ???? to?ler Service, nettes Personal, gute Ware. Danke

Pirro PPP 17-08-2018

Good for decent shoes

A Google User 17-08-2018

Good for decent shoes

Margaret van de Water 08-08-2018

ben er voor het eerst geweest en leuke schoenen gekocht. heb plezier gehad. leuke mensen en een gezellige winkel. Alleen die medewerkster Sabrina is een onvriendelijk mens

Angela Lanier 05-08-2018

Magically comfortable heels, high-quality stitched soles. All the staff were super friendly and helpful. I had shopped for two hours before coming here and because everything was on sale I walked away with 4 pairs of shoes I'll wear for years.

A Google User 05-08-2018

Magically comfortable heels, high-quality stitched soles. All the staff were super friendly and helpful. I had shopped for two hours before coming here and because everything was on sale I walked away with 4 pairs of shoes I'll wear for years.

Sabrina Vrenegoor 31-07-2018

Ik werk er..dus zoiezo leukste winkel .gave aparte schoenen!!

A Google User 31-07-2018

Ik werk er..dus zoiezo leukste winkel .gave aparte schoenen!!

Sabrina Vrenegoor 30-07-2018

Tjerk Strikwerda 24-07-2018

Vriendelijke verkopers en mooie schoenen.

A Google User 24-07-2018

Vriendelijke verkopers en mooie schoenen.

Margaret van de Water 12-07-2018

ben er voor het eerst geweest en leuke schoenen gekocht. heb plezier gehad. leuke mensen en een gezellige winkel.

peter schutten 26-06-2018

Geweldig assortiment aan dames' en heren schoenen. Zeer goede service en vriendelijke bediening

A Google User 26-06-2018

Geweldig assortiment aan dames' en heren schoenen. Zeer goede service en vriendelijke bediening

Carl van Loon 15-06-2018

Best shoes and service I've found anywhere.

A Google User 15-06-2018

Best shoes and service I've found anywhere.

Margaret van de Water 04-06-2018

ben er voor het eerst geweest en leuke schoenen gekocht. heb plezier gehad. leuke mensen en een gezellige winkel.

Mariska Thuis 18-05-2018

Naast het feit dat je voor de leukste schoenen bij Taft moet zijn. Bieden ze ook een super goede service. Ik zal hier zeker vaker komen. Top winkel????????

Margaret van de Water 10-05-2018

een leuke winkel en fantastisch schoenen en kleding

DaVit D 22-03-2018

Awesome shoes + kind staff = I will back soon!:)

A Google User 22-03-2018

Awesome shoes + kind staff = I will back soon!:)

John Holverda 28-02-2018

Mooie winkel, Toen ik langs liep was ik gelijk verkocht.kocht gelijk twee paar. En ze werden netjes opgestuurd. Mooie winkel en super goede service.

melvin proosdij 09-02-2018

Prachtige schoenen gekocht online. Perfect op tijd en onbeschadigd! Verder ben ik ook in de winkel geweest in Amsterdam. Zeker de moeite waard of je wat wilt kopen of niet. Top bedrijf.

engelina sijmonsbergen 23-01-2018

Heerlijke winkel, super aardig personeel .Ik kom er al sinds de swinging sixties ........

Johan Smit 28-12-2017

Veel keus voor een snel besluit voor het kopen van schoenen..

Kim Joosse 12-12-2017

Voor mensen die houden van een groot assortiment, schoenen die net even anders zijn dan de stijlen die je in alle andere winkels vind, moet je bij Taft Shoes Amsterdam zijn. Kundig personeel en een goede sfeer zorgen ervoor dat je een prettige winkelervaring opdoet. Het verfrissend om te zien dat hier met een gezonde dosis lef een bijzondere selectie aan schoenen te vinden is. Ik zou er zeker weer eens langs gaan.

Kim Joosse 12-12-2017

Wat een leuke zaak! Veel keuze en een fijne sfeer. Mijn maat was er niet waarna één van de personeelsleden aangaf de schoenen op te willen halen in Haarlem. De volgende dag had ik m'n schoenen! Top service!

A Google User 12-12-2017

Wat een leuke zaak! Veel keuze en een fijne sfeer. Mijn maat was er niet waarna één van de personeelsleden aangaf de schoenen op te willen halen in Haarlem. De volgende dag had ik m'n schoenen! Top service!

Common Pike 04-09-2017

Common Pike 04-09-2017

A Google User 04-09-2017

Alex de Bie 01-09-2017

Alex de Bie 01-09-2017

A Google User 01-09-2017

Jessica de Jager 31-08-2017

Jessica de Jager 31-08-2017

A Google User 31-08-2017

Marcel van Kekeren 22-01-2017

Super gave schoenen en een goede service. Verschrikkelijk lol gehad met de verkoper tijdens het passen van een paar laarzen.

A Google User 22-01-2017

Super gave schoenen en een goede service. Verschrikkelijk lol gehad met de verkoper tijdens het passen van een paar laarzen.

Jenny Tesan 26-11-2016

Interesting brands

Jasper de Graaf 06-10-2016

Leuk interieur.

A Google User 06-10-2016

Leuk interieur.

Schrijf een review en ontvang 5 bonuspunten t.w.v. € 2,50.