Kamo-Gutsu Schoenen

Handgemaakte schoenen uit Italie sinds 2014

Out-of-the-box denken

Kamo-Gutsu werd in 2014 opgericht als bijproject binnen The Velvet Factory, een Belgisch schoenenbedrijf dat in 2000 werd opgericht door drie vrienden.

Naast het ontwerpen van dames- en herenschoenen voor modelabels, dachten ze dat het leuk zou zijn om out-of-the-box te denken en iets te maken dat nog niet op de markt was, verse schoenen met wat plezier en humor, veel kleur, maar nog steeds erg draagbaar en comfortabel.

De eerste collectie ging in première tijdens de MICAM-schoenenbeurs in Milaan en de rest is geschiedenis:

Vandaag distribueren ze Kamo-Gutsu in 8 landen waar schoen- en modewinkels de schoenen presenteren als de "gelukkige buitenbeentjes" in een soms saaie schoenenwereld. Zij ontwikkelen twee collecties per jaar, vervaardigd in de Italiaanse regio Marche, beroemd om zijn ambachtelijke schoenen met een hoge kwaliteitsnorm.

Vakmanschap

Om Kamo-Gutsu te ontwikkelen, hebben ze de Italiaanse regio Marche gekozen, beroemd om zijn ambachtelijke productie van schoenen.

Ze selecteren de beste Italiaanse koe-, buffel- en geitenleer gecombineerd met zachte suède en/of stoffen, altijd in frisse, eigentijdse kleurencombinaties.

Sommige stijlen zijn steen gewassen voor het ultieme vintage effect. Dit betekent echter dat bepaalde modellen vlekken, onregelmatigheden, onvolkomenheden of krassen kunnen bevatten.

Sommige leersoorten hebben een handmatige behandeling met alcohol gekregen om deze een gebruikte look te geven. Dit zijn geen fouten, maar tekenen van een origineel en ambachtelijk, handgemaakt product.

Samen met de volledig leren voering en de verwijderbare binnenzool van schuim, bekleed met koeienleer, kunnen ze je een handgemaakte schoen aanbieden met een ongekend comfort.

Probeer ze ... geniet er al lang van!

Bij onze collectie online

Deel dit artikel: